OM SOGOI CREATIVE

När vi klickar – lyfter allt!

Kreativitet är en del av mitt DNA. Som kreatör tänjer jag gärna på gränser. Jag triggas av det traditionella, men även det okonventionella. Men än viktigare är att det finns en linje, ett sammanhang och balans. En tanke, ett mål och en strategi. Jag tänker ofta i parallella banor och perspektiv så att slutresultatet både ska gynna dig som kund, men även attrahera din publik. Jag är noggrann med sinne för detaljer och har en tanke med varje uppdrag, projekt och idé. 


Jag jobbar hårt, lojalt och dedikerat för att det vi skapar tillsammans ska bli guld värt. Jag ser oss som ett team och när vi klickar lyfter allt – från idé till färdig produkt.


Jag jobbar bäst med trevliga uppdragsgivare och anlitas per timme, vecka, månad eller projekt. Kontakta gärna mig!

Jag hjälper gärna till

Sogoi Creative – Jag hjälper gärna till


1 // 19 ÅR I REKLAMBRANSCHEN

2 // FORMSTARK

3 // SÄLJFOKUS

4 // TRYGG OCH PÅLITLIG

5 // IDENTIFIERAR BEHOV

6 // FÖRPACKAR SPRETIGA IDÉER

7 // SKRATT

8 // EFFEKTIV

9 // KREATIV

10 // FLEXIBEL

11 // THINKING OUTSIDE THE BOX

12 // ENGAGEMANG

13 // SINNE FÖR DETALJER

14 // PRESTIGELÖS

15 // BRA PÅ ATT LYSSNA

16 // ÄKTA

17 // KUNDPERSPEKTIV

18 // POSITIV

KUNDER & VARUMÄRKEN JAG HAR ARBETAT MED ELLER GÖR JUST NU

Apoteket // Alexander White Fastighetsmäklare // cView Stockholm // Eliases Sthlm Fastighetsmäklare // EO Effektiv Marknadskommunikation // Ferronrodic // Fujitsu // Företagarna // Gemit // Glasberga Sjöstad // Grindex // Gripsholms Fastighetsförmedling // JCP Nordic // HusmanHagberg // JCP – Just Cruzin Productions // Karlsson & Uddare Fastighetsmäklare // MB Konsult & Coaching // MTR Stockholm // Mäklarama // Mäklarringen // Mäklarsamfundet // Nikon // Nimbus Communication // Renault // Skärgårdsudden // Stockholms Stad // Susanne Persson Fastighetsförmedling // Swedish Match // Vasakronan // Vroom // Åda Backar