Mina kunder gillar mig.

NÅGRA RADER FRÅN MINA NÖJDA KUNDER

Unik förmåga att göra mina tankar till verklighet

"Sofia har en unik förmåga att göra mina tankar till verklighet, samtidigt som hon också förbättrar mina idéer. Hon har en unik blick för färg och form och kan alltid i ett tidigt skede se en färdig slutprodukt. Det är några av anledningarna till att hon är ovärderlig för mig."

MADELENE BODLUND | Entreprenör, Skärgårdsudden, Skapa Balans med flera

Uppfinningsrik, noggrann, snabb och pålitlig

"Sofia är uppfinningsrik, noggrann, snabb och pålitlig med ett starkt engagemang i sina arbetsuppgifter. Med sin förmåga till nytänkande inom grafisk formgivning, färdigställer Sofia vårt material så att det blir tilltalande och säljande. Vi förlitar oss på att Sofia slutför produkten på ett professionellt sätt även i ”akuta” situationer.

Sofia håller sig à jour inom sitt yrkesområde och hon inspirerar oss med sin kreativitet och kunskap. Hon är personlig, trygg, pålitlig och effektiv som person och i sin profession. Hon har en gedigen kunskap inom grafisk formgivning och vi rekommenderar henne varmt."

CONNY & BIBIE HEWRÉN | Grundare och ägare – Åda Backar

Vi känner oss fullkomligt trygga!

"Vi har jobbat med Sofia Sandell i flera år. Samarbetet har intensifierats under det senaste året. Något som glädjer oss oerhört då Sofia är kreativ, strukturerad och alltid möter oss med ett gott humör.  Vi känner oss fullkomligt trygga med att Sofia alltid levererar på topp enligt utsatt plan. Vi är mycket nöjda med det mycket väl fungerande samarbetet och kan varmt rekommendera Sogoi."

MALIN BLOMSTEDT | Marknadschef & fastighetsmäklare, Karlsson & Uddare Fastighetsförmedling

Vi har nått stort renommé på vår marknad!

"Sofia jobbade som grafisk designer under många år och eftersom hon var med från starten så byggde hon också upp den grafiska profil som vi och våra kunder har. Detta gjorde hon självständigt och idag mer än 10 år senare gäller fortfarande hennes tankar. Genom en ren och enkel design har vi nått stort renommé på vår marknad. Jag kan varmt rekommendera Sofias tjänster!"

VIKING BERGSTRÖM | Entreprenör & ägare, CMS Sweden

Oerhört kunnig och professionell!

"Sofia har hjälp oss med många olika case genom åren och vi har alltid känt oss i trygga händer. Hon är oerhört kunnig och professionell inom sitt område och dessutom väldigt trevlig att ha att göra med!"

SUSANNE PERSSON | Fastighetsmäklare & grundare, Susanne Persson Fastighetsförmedling

Upplevs idag precis som jag önskar och försäljningen har tagit ordentlig fart 

"När det var dags att skapa en profil till mitt nya företag föll det självklara valet på Sofia. Jag gillar hennes noggrannhet och känsla för detaljer. Material, färgval och förmedling av rätt känsla – jag är supernöjd med allt. Mitt företag upplevs idag precis som jag önskar och försäljningen har tagit ordentlig fart sedan samarbetet med Sofia började. Jag är verkligen skyldig henne ett stort tack!"

ANDREAS JÖNSSON | Entreprenör & säljare

Lätt att jobba med!

“Snabb att fatta, snabb att leverera och lätt att jobba med. Vad kan man mer säga?”

MICKE KUNIHOLM | Projektledare, Nimbus Communication

Vill vi jobba ihop? Slå en signal eller skriv en rad!