SOGOI CREATIVE ERBJUDER

Som översättare tolkar och paketerar

jag din tankar, idéer, mål & visioner!

Art Director 

Visualiserar identiteten & paketerar produkten/tjänsten

I mina händer förvandlar jag stora yviga tankemoln med visioner,vidéer och mål – till en konkret förpackad och strukturerad slutprodukt.

FOMRGIVARE

Axlar, formger, anpassar

& exporterar

Ni har det mesta på plats och jag hjälper er att få ihop lösa delar till en färdig och anpassad fil till respektive format och/eller kanal.

DREAm TEAM

Skapas och anpassas

efter dina behov

Tillsammans med Sogois dream team kan jag hjälpa dig med olika typer av helhetslösningar. Vi är ett sammansvetsats gäng, vi gillar varandra och är vana att jobba ihop i olika konstinstallationer. I nätverket finns fotografer, copywriters, programmerare och olika typer av tryckerier för att nämna några.

Dynamisk lösning för bästa effekt och resultat!

NISCHAKTÖR

Koncept, design & kommunikation till fastighetsmäklare och bostadsutvecklare

Min nisch och specialité är design och kommunikation till fastighetsmäklare, bostadsutvecklare och tomtägare.

Jag vill genom bra/god/snygg genomtänkt design förstärka och särskilja ditt varumärke. Det blir då enklare att förmedla ditt budskap och förklarar din tjänst eller produkt så att din publik vill närma sig.


Under åren har jag tagit fram många olika typer av visningsprospekt, säljmaterial och annat marknadsföringsmaterial, åt både större mäklarkedjor och enskilda mäklare. Allt från det mest grundläggande enheterna till mer exklusiva profilprodukter.


Jag har lång erfarenhet att arbeta fram genomtänkta mallar av olika slag, speciellt inom fastighetsmäkleri, som till exempel visningsprospekt, annonser, för- och efterlappar mm. Jag är väl insatt i mäklarens arbete och vet vilka kombinationer av faktorer som man måste ta hänsyn till för att få till en både snygg och lättarbetad mall.


Jag hjälper dig gärna med att uppdatera din nuvarande grafiska profil, några utvalda punktinsatser eller löpande uppdatera ditt marknadsföringsmaterial.

Jag älskar att jobba med trevliga uppdragsgivare och anlitas per timme, vecka, månad eller projekt.

Vad behöver du hjälp med?