TJÄNSTER & PAKET

Design injicerad med strategi, passion och personlighet

Ditt företag förtjänar att synas och höras. Det förtjänar att attrahera rätt typ av kunder som överensstämmer med din vision och syfte. Det förtjänar att spegla din personlighet och din position på marknaden.  Du förtjänar att mötas där du är, oavsett var du befinner dig i din företagsresa. Då vi förstår att varje företag är unikt, är också våra lösningar anpassade därefter.

LÅT OSS BÖRJA FÖRÄDLA!


01. VISUELL ANALYS OCH UTVÄRDERING

Bra design är effektivt – dålig design är kostsamt

Utvärderar ditt visuella varumärke - ta reda på vad som fungerar, vad som inte gör det, och hur du kan åtgärda det. Det lönar sig att veta vad som gynnar ditt varumärke. Genom att förstå detta kan du fokusera på att förstärka det som fungerar bäst och minimera negativa effekter på din verksamhet.

02. VISUELL IDENTITET

The Whole Shebang

Ditt varumärke är mer än en logo. Det ska berätta både din historia och visa vart du är påväg, spegla dina värderingar, bygga relationer och skapa ett sammanhållet och enhetligt intryck. Ett välformat varumärke bör vara tidlöst och strategiskt, vilket gör det möjligt för företaget att utvecklas men fortfarande alltid ha en relevant och modern design.

03. HEMSIDA & WEBBDESIGN

Attrahera, connecta och bygg relationer online

En webbplats är ditt hem online, en plats som skapar en upplevelse för din besökare för att bygga förtroende. Det här paketet är för dig som vill sticka ut bland dina konkurrenter – en sida designad med intention.

04. RETAINER, KREATIV PARTNER

Mind your business
– do what you love

Det optimala valet för dig som vill ha en smärtfri lösning utan en heltidsanställd. Vårt flexibla månadspaket säkerställer att ditt företag alltid har uppdaterat och professionellt marknadsföringsmaterial. Det sparar både tid och pengar, samtidigt som det minimerar stressen.

THE WAY I DO IT

Den frågvisa processen


Insikt och förståelse är nyckeln till ett bra jobb. Att kunna lyssna är därför en annan viktig nyckelbit – därför är vi stolta över att ha fler frågor än svar.

Snabb-fika med mig!

För att kunna erbjuda dig en skräddarsydd lösning ser jag fram emot ett snabbt introduktionssamtal, helt utan förpliktelser. Det ger mig möjlighet att bättre förstå både dig och ditt företag samt säkerställa att vi är en bra matchning.